Web Design:

Brug for et nyt web design?

Unik designet hjemmeside:
Alle kunder er unikke. Så hvorfor skal hjemmesiden ikke også være det?

Hos os, er det vigtigt, at kunden udskiller sig. Derfor programmerer og udvikler vi efter netop dit behov og ønsker. Så er du sikret en personlig og hånddesignet side. Vi programmerer fra fra bunden, så din side bliver unik.

Personlig og nærværende rådgivning

Der skaber en klar struktur, så dine besøgende hurtigt kan finde de informationer, de søger.
Vi rådgiver dig vedr. designet. I samarbejde med dig, indsætter vi det indhold, du stiller til rådighed i form af tekster, billeder, logo osv. Du får en velfungerende og gennemarbejdet hjemmeside. Brugervenlighed og overskuelighed er nøgleordene.

Mobil og tablet venlig hjemmeside

Vi sørger for et responsivt design. Det vil sige, at siden tilpasser sig til din mobiltelefon eller en tablet. Designet ændres automatisk og tilpasser sig skærmens størrelse. Dermed skalleres al tekst, tabeller, menuer, grafik osv. enten op eller ned, alt afhængig af, hvilken enhed brugeren benytter til at se siden.

Google venlig hjemmeside

Din nye side kræver trafik. Det vil sige besøgende, der nemt finder netop din side. Derfor samarbejder vi med en SEO specialist, der kan styrke jeres profil på nettet. Optimeringen af siden er en tillægsydelse. Men naturligvis forbereder vi din side til en god placering på Google.

 

Webhotel

Ønsker du hjælp til webhotel, er vi meget gerne behjælpelige med dette. Vi anvender UnoEuro (Tidligere MeBox), som er let og overskuelig for brugeren. Vi sørger selvfølelig for at lægge den op på webhotellet for dig, hvis dette ønskes. Efter oprettelsen kører det helt naturligt. Og der vil løbende komme påmindelser til dig, når webhotellet skal fornys.

Din løsning – dine rettigheder

Du ejer selv den løsning, du køber hos os. Det vil sige, at du råder over alle rettigheder. Det være sig billeder og tekst.
Der ingen faste abonnementer, du skal betale til.
Hos os har du ingen bindingsperioder eller opsigelsesvarsel.

 

Support

Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig.
Smårettelser foretages uden beregning. Ændringerne og andre tiltag afregnes til fast timepris.
Fast abbonnement på vedligeholdelse/
ændringer på din hjemmeside kan aftales efter ønske.